Måndag 14 juni

publicerat i Allmänt;
Så var det en ny vecka. Helgen gick otroligt fort. Kallt och blåsigt, men jättebra.

På lördagen var jag och Johan bjudna på en 40 årsfest hos en gammal kompis till Johan vars sambo fyllde år. Honom hade jag sett en gång förut och henne hade jag aldrig träffat. Sånt kan ju bli hur kul som helst, utan några förväntningar. Födelsedagsfesten visade sig vara ett bröllop med rocktema! Helt fantastisk upplevelse. Jättehärliga människor och ett jäkla drag.

Han som gifte sig är dessutom sångare i ett band, och han sjöng till henne i kyrkan så vi grät! Väldigt vackert.

Trots att jag inte drack en droppe alkohol eftersom jag körde, så kände jag mig bakis dan efter. Märkligt fenomen...

En helg med många möten med nya människor, några insikter rikare och ett leende på läpparna. Det jag trodde bara var på film, finns på riktigt! Det såg jag i lördags! 

Fredag 11 juni

publicerat i Allmänt;
Kallt och regnigt på skolavslutnignen...inte kul, men inte mycket att göra åt. Jag slutade kolla väderleksrapporten för flera år sen. Det går ju faktiskt inte att påverka vädret. Mycket kan vi, men inte det.

Det handlar mer om inställning. Det går att känna sig positiv trots att det regnar. Allt blir så mycket lättare då.

Det jätteskönt med sommarlov iallafall. Ja för barnen, jag går i skolan hela juni. Sen är vi lediga i 4 veckor. Behövs nog.

Det man utstrålar får man tillbaka...

Ett litet leende kan förändra någons liv!

Länge sen...

publicerat i Allmänt;
Nu var det längesen jag skrev. Det blir så ibland. Det har varit mycket att stå i sista tiden.

Först var det Örbyhusdagen med allt vad det innebär. En hektisk dag, trots att det flöt på ganska bra tycker jag. För er som inte vet så är jag med och arrangerar denna dag och vi gör så gott vi kan, mina kära kollegor och jag. En stor eloge till dom, Tomas, Kjelle, Camilla och sist men inte minst Tove. Vad vore dagen utan Tove och hennes minutiöst genomtänkta matsäck åt oss andra splittrade personer?!

Sedan blev det IP på kvällen med Ullis och Tobbe. Lika kul som vanligt! Härliga människor...

Förra veckan var det dags för kurs igen! Så himla skönt att få ägna mig åt mig själv tillsammans med en samling underbara människor. Det blev ett litet avbrott i kursandet, för på fredagen var det studenten... Bästaste Ida och Mathilda har äntligen tagit sig i mål. Vilken jäkla känsla att se dom in action. Lyckan var total! Jag är ju världens känsligaste när det gäller sånt där, så när jag kom till skolgården lite tidigt och dom höll på att testa ljudanläggningen, så började jag gråta...pinsamt att torka tårar i smyg och le lite förstrött...haha. Men det var värt varje sekund, trots en resa på 54 mil tur och retur...MINA TJEJER HAR TAGIT STUDENTEN...och mamma är JÄTTESTOLT!!!

Sen tillbaka till kursen och varva ner. Vilken vecka!

Den här veckan har varit plugg. Fick tillbaka två tentor, G på juridiken och VG på beskattningsrätten! Så skönt!

Ikväll har jag hunnit iväg och kikat lite på 9:ornas bal. Så tjusiga... Sen har jag haft ett mycket givande samtal med min vän Maria från norr. Vi filar på lite planer...

Nu blir det en kopp kaffe och lite tv innan jag somnar...om jag hinner innan jag somnar!

Be carefull what you wish for, cause you just might get it all!