Inte alltid på topp

publicerat i Allmänt;
Man kan inte alltid känna sig på topp...ibland måste man få tycka synd om sig själv och äta godis eller vad man nu vill.
 
Det läggs ju ut massor med kloka citat överallt...saker som man känner att dom träffar rakt in...men hur ofta läser vi inte och säger, men gud det är ju precis så det är! Och sen går vi vidare och gör som vi alltid gjort...och undrar varför det aldrig blir annorlunda? :-)
 
Men man orkar ju inte alltid vara så jäkla förnuftig och klok, inte jag iallafall...och det är ju skittråkigt ibland när man måste inse att det jag ville och hoppades på inte alls stämmer överrens med verkligheten...inte för att jag inte förstod det innerst inne från början, utan för att jag inte ville förstå för att det inte var lika kul.
Och vad jobbigt det är när man måste släppa taget om saker som man inte alls vill att dom ska försvinna, för att man är rädd för just det...att dom ska försvinna...men ibland är det ju faktiskt så att släppa taget betyder att ge något utrymme för att kunna komma tillbaka. Och kommer det inte tillbaka bättre än innan, då ska man nog vara glad, för det ger kanske utrymme för något nytt.
 
Men det är ändå skittråkigt ibland...
 
Och jättekul ibland!
 
Och däremellan behöver man faktiskt vila :-) med en godispåse...

Kommentera inlägget här :